Wie wil er nou geen simpele CRM applicaties?

In Blogs

CRM applicaties voor onderweg

Afgelopen week las ik een interessant artikel op Computable. In het artikel van Pim van der Beek, komt naar voren dat veel verkopers in de buitendienst een goede CRM applicatie missen. Uit zijn onderzoek blijkt dat werknemers hier niet onwelwillend tegenover staan maar hebben ze die simpele oplossing die ze onderweg kunnen gebruiken nog niet gevonden.

Missie om simpele CRM applicaties te ontwikkelen

Bij Blisss komen we dit vraagstuk ook vaak tegen bij onze eigen klanten. Het is onze missie om simpele CRM applicaties te ontwikkelen, zodat we voor dit vraagstuk een passende oplossing vinden. Door middel van onze Salesflow hebben verkopers altijd actuele klantinformatie bij de hand.Enthousiasmeren200-127

Eenvoud van de salesflow

Vaak horen we van onze klanten hoe fijn het is om met de Salesflow te werken omdat het zo eenvoudig te bedienen is. Ook managers zijn tevreden met onze tool door de dagelijkse rapportages die meer inzicht geven in hoe het met hun klanten gaat, en hoe de verkopers presteren. De eenvoud van de software zorgt er ook voor dat de het CRM-systeem altijd goed wordt ingevuld door de verkopers waardoor  het altijd up-to-date is. De Salesflow is daarom een voorbeeld van een CRM applicatie die wél onderweg door de vertegenwoordigers wordt ingevuld.