Wat elk assurantiekantoor moet weten over registreren met de Salesflow

In Blogs

Steeds meer bedrijven maken met plezier gebruik van onze Salesflow. Zo zijn we ook al werkzaam met enkele assurantiekantoren.

Maar waarom is de Salesflow nu zo interessant voor de assurantietussenpersonen?

Sinds de wet financiële dienstverlening van kracht is, is het voor assurantiekantoren nog belangrijker geworden om goed te registreren wat de adviseur bespreekt met de klant. Welke van onze andere verzekeringen kunnen nog interessant voor de klant zijn? Wat is de vorige keer besproken? Wat is de reden voor de klant om de verzekering af te sluiten. En wanneer moet ik weer contact opnemen met mijn klant om zijn pakket te bespreken?

De assurantieadviseur is geen geboren boekhouder en bovenstaande zaken legt hij (direct na het gesprek) heel eenvoudig vast op de tablet met de Salesflow. Door het trappelende klanten systeem denkt de Salesflow voor hem na wanneer hij weer contact op moet nemen met uw klant. Hierdoor vergeet hij geen enkele klant(afspraak) meer. Uiteraard helpt u de klant bij zijn verzekeringszaken. Wij helpen u graag om op het juiste moment deze zaken te bespreken met uw klanten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze oplossing? Kijk dan op https://verkoopapps.nl/assurantie/. Wilt u de oplossing live aan het werk zien? Neemt u dan eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.