Zelfs onze vertegenwoordiger met de meeste levenservaring begreep de werking van de Salesflow direct!

Na goede verhalen te hebben gehoord van onze collega’s van Almat Laren hebben we besloten om onze vertegenwoordigers ook te ondersteunen met de Salesflow van Blisss Verkoop Apps.

We hebben besloten om onze vertegenwoordigers beetje bij beetje bekend te maken met de Salesflow. Blisss Verkoop Apps heeft ons hierbij erg prettig ondersteund, door per vertegenwoordiger afzonderlijk elke keer een training te geven. En heeft één van onze mensen nog vragen? Dan kunnen ze bij een vast contactpersoon terecht en worden ze snel geholpen.

 

We raken steeds meer gewend aan het werken met de Salesflow en als management krijgen we steeds betere rapportages in onze mailbox. Hier kunnen we slim op inspelen tijdens het verkoopoverleg. Waar we vroeger veel tijd kwijt waren om alle informatie te vergaren die nodig is voor het commerciële overleg halen we deze nu met één druk op de knop uit de Salesflow. Daarnaast vinden onze vertegenwoordigers het erg fijn om met de Salesflow op stap te gaan dus het is een win-win situatie voor iedereen.

Over Slootsmid in Laren, Borculo en Goor
In Laren en Borculo zijn Slootsmid mechanisatiebedrijven gevestigd met een sterk lokaal/regionaal karakter. Slootsmid Trading B.V. in Goor is de importeur van Zetor en Branson tractoren en diverse landbouwmachines voor Nederland, België en Luxemburg.

Modern en klantgericht
Naast landbouwmechanisatie en importactiviteiten is Slootsmid producent van bemestingsmachines. In de vestiging Laren vindt de ontwikkeling plaats en in Borculo de productie. Met de productie van bemestingsmachines is Slootsmid in het agrarische segment koploper in de markt.

Specialist in mesttechniek
De innovatie rondom mestbehandeling en mestverwerking loopt de laatste twee decennia als een rode draad door de ontwikkeling van Slootsmid. Vanaf midden jaren tachtig heeft het bedrijf letterlijk de ruimte gezocht door uit te groeien van een plaatselijk landbouwmechanisatiebedrijf naar een (inter)nationaal werkende onderneming met drie vestigingen en een compleet mechanisatieprogramma voor het moderne boerenbedrijf.

Martijn Welmer, verkoopleider Slootsmid