Simpel CRM-systeem dat gebruikt wordt

In Blogs

Het klinkt misschien gek, maar er zijn veel bedrijven die investeren in een CRM pakket dat vervolgens niet of nauwelijks gebruikt wordt. Dit is natuurlijk pure geldverspilling! Hoe komt het dat veel mensen moeite hebben met het (goed) gebruiken van een CRM-systeem? Wij denken het antwoord te weten…een simpel CRM-systeem!

TabletInstructie200-127Uitgebreide CRM-systemen

Er bestaan enorm veel verschillende CRM-systemen, het één nog groter en mooier dan het andere. Moderne CRM-systemen kunnen worden ingezet voor talloze doeleinden. Dit is erg handig, maar tegelijkertijd ook een grote valkuil. De systemen worden namelijk zo uitgebreid en complex dat het werken ermee tijdrovend en lastig wordt. Het gevolg: mensen willen er niet meer mee werken… Zonde!

Lees hier meer over uitgebreide CRM-systemen.

De Salesflow: simpel CRM-systeem

Hoe zorg dan je voor optimaal gebruik van een CRM-systeem? Houd het simpel! Onze Salesflow is zo ontwikkeld dat deze simpel in gebruik is. Al na één training van een paar uur kan eenieder ermee werken. Daarnaast monitoren wij het gebruik van het systeem met regelmaat en adviseren wij onze klanten over hoe zij nog meer profijt uit het systeem kunnen halen. Aangezien de Salesflow maandelijks opzegbaar is, hebben wij zelf ook veel baat bij een goed gebruik van de software. Kortom, wij doen er alles aan om de valkuil te ontlopen, en ervoor te zorgen dat het CRM-systeem doet waarvoor het is aangeschaft: dat het gebruikt wordt!