Presentatie brochures en prijslijsten

Een tijd geleden zijn we met Blisss Verkoop Apps in contact gekomen, doordat Julian Zwart bij ons op kantoor is geweest om de Salesflow te demonstreren. Toen we op zoek waren naar een specifieke app voor ons bedrijf leek het ons dan ook logisch om eens te informeren bij Blisss Verkoop Apps.

Omdat tegenwoordig alles gedigitaliseerd wordt en we in onze omgeving steeds meer bedrijven, waaronder concurrenten, met mooie apps zagen werken, vonden wij het tijd worden om onze brochures en prijslijsten op een andere manier te presenteren. De enorme catalogus mappen en de laptop zouden vervangen moeten worden door een digitaal portfolio op de tablet en smartphone.

Mooie prijs en laagdrempelige voorwaarden
Ons voornaamste doel was om een digitaal portfolio te vinden in de vorm van een app. Na oriënteren bij verschillende software developers kwam Blisss Software het beste uit de verf. Waar andere bedrijven al snel 15.000 euro of meer rekenden voor een applicatie, kwam Julian met een mooie prijs en laagdrempelige voorwaarden, dit maakte de keuze voor ons erg makkelijk zeker in een tijd van crisis.

Het resultaat
Julian stapte meteen naar de tekentafel, en samen met de developers vormde ze een mooi product. Natuurlijk komen er altijd wat foutjes naar voren tijdens de implementatie, gelukkig konden we dan gelijk contact opnemen met Nick Faasen, een van de technische jongens bij Blisss. Zo werden problemen snel verholpen en hadden wij er geen omkijken meer naar. De communicatie verloopt goed en we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Onze dealers werken met veel tevredenheid met het op maat gemaakte digitale portfolio op de tablet.

Over Schaffenburg

Schaffenburg Office Furniture B.V. is een Nederlandse, producerende groothandel van kantoormeubilair. Door middel van een geselecteerd netwerk van dealers leveren wij systeemmeubilair, vergaderopstellingen, opbergfaciliteiten, bureaustoelen, conferentiestoelen en directiemeubilair. De inrichting van een kantoor is maatwerk. Een werkomgeving met optimaal werkcomfort is afgestemd op specifieke behoeften van mens en organisatie. Schaffenburg Office Furniture B.V. stelt deze behoeften centraal bij de ontwikkeling van kantoormeubilair. De inrichting van een modern kantoor moet volgens ons flexibel, inspirerend, comfortabel en duurzaam zijn.

Schaffenburg werkt met de Saleskoffer app die helemaal op maat is ingericht voor hun organisatie en producten.