Samen simpele software maken

kinderlijk-eenvoudig-150x150 (1)De naam Blisss is niet zomaar met drie s’en geschreven. Sommigen van u weten het wellicht, maar de drie s’en staan voor Samen Simpel en Software. We maken dus samen met onze klanten, simpele software producten.

Klanten samen brengen

Ik wil daarvan graag een mooi voorbeeld met u bespreken. Alles begint met een vraag vanuit één klant. Wanneer deze vraag bij meerdere klanten speelt, dan gaan we kijken of we deze klanten met elkaar in contact kunnen brengen. We stellen een groep samen van klanten en medewerkers van Blisss die samen de vraag om gaan zetten naar een simpele software oplossing. Al het voorbereidende werk doet Blisss, onze klanten hoeven enkel creatief mee te denken tijdens de bijeenkomst. Zo komen we samen tot een simpele, maar zeer effectieve oplossing voor de klant.

Kosten delen

Een bijkomend voordeel van deze werkwijze is dat we de kosten onder meerdere bedrijven kunnen verdelen. Onze klanten vragen ons zelfs de eerste versie zo simpel mogelijk te maken, zodat we de kosten per bedrijf zo laag mogelijk kunnen houden. De klanten zijn blij met deze aanpak en wij ook. Het idee dat we samen tot een mooie simpele oplossing komen die voldoet aan de klant wens geeft iedereen veel voldoening.