Salesview 30 dagen gratis proberen:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail:

Selecteer de app(s)

 Salesflow Salesview Saleskoffer

Ik wil eerst een:

 Prijsopgave (Online) Demonstratie

Salesview: dé Sales app

Alle omzetinformatie van uw klanten op de tablet

De Salesview is een ideale applicatie voor tijdens het verkoopgesprek. Door het overzicht in de app wordt er nooit meer een actie vergeten. De vertegenwoordiger ziet namelijk meteen welke producten minder goed afgenomen worden dan verwacht. Hierdoor kan de vertegenwoordiger hier direct op inspelen tijdens een verkoopgesprek.

Inzicht in productafname

De vertegenwoordiger ziet op zijn tablet welke producten aandacht verdienen tijdens het verkoopgesprek. Hierdoor kan hij of zij actie ondernemen zoals achter de oorzaak hiervan aangaan of er extra moeite voor doen om deze producten toch te verkopen.

Hulpmiddel voor meer omzet

De Salesview applicatie levert ontzettend veel informatie waarvan u gebruik kunt maken bij het assortiment beleid, het prijsbeleid, de commerciële activiteiten en de service. Deze informatie toont verkoopkansen waar verkopers en managers goed op kunnen inspelen om meer omzet te behalen.

Oorzaak achter verloren omzet

De verkoper kan voorafgaand aan een verkoopgesprek inzien welke producten minder worden afgenomen door de klant dan verwacht. Hierdoor kan de verkoper de klant hierop attenderen tijdens het verkoopgesprek waardoor de oorzaak achter de verloren omzet naar boven komt. Tijdens of na het gesprek kan dan actie worden ondernomen om te zorgen dat de verloren omzet weer wordt ingehaald. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat de Salesview een ideaal hulpmiddel is voor bedrijven met een groot assortiment aan producten.

Blisss Verkoop Apps

Wilt u de Salesview eerst 30 dagen gratis uitproberen?