Saleskoffer 30 dagen gratis proberen:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail:

Selecteer de app(s)

 Salesflow Salesview Saleskoffer

Ik wil eerst een:

 Prijsopgave (Online) Demonstratie

Saleskoffer: dé Catalogus App

Presenteer uw artikelen op uw tablet.

De Saleskoffer app geeft uw assortiment aan producten weer. Hierdoor kan samen met de klant een mooie bestelling worden gemaakt aan de hand van een digitaal portfolio. Nieuwe producten, prijzen en aanbiedingen worden gelijk bijgewerkt waardoor het aanbod altijd actueel is. Naast de prijs kan er ook relevante informatie en aanvullende producten worden toegevoegd om zo klanten goed te informeren.

Alle benodigde informatie bij de hand met de Saleskoffer

Met de Saleskoffer hoeft uw verkoper geen papieren documenten meer mee te nemen om het assortiment aan de klant te tonen . Alle bestanden die te maken hebben met het assortiment kunnen namelijk overzichtelijk worden weergegeven op de tablet. Er wordt dus een digitale catalogus van uw assortiment gecreëerd die verkopers overal mee naar toe kunnen nemen.

Kinderlijk eenvoudig

De applicatie is simpel waardoor verkopers gemakkelijk samen met de klant een order kunnen maken. Als de klant er naar vraagt kan de verkoper in één handomdraai gewenste installatievoorschriften of andere relevante informatie tonen.

Altijd up-to-date

Als er wijzigingen optreden in uw assortiment dan kunt u de Saleskoffer direct bijwerken waardoor het getoonde assortiment altijd up-to-date is. De Saleskoffer is daarnaast goed voor de omzet omdat de vertegenwoordiger veel effectievere verkoopgesprekken kan voeren met het digitale portfolio als ondersteuning.

Uw eigen app in de app store

De Saleskoffer kan helemaal naar eigen wens worden ontworpen en ingericht in de stijl van uw eigen bedrijf. Daarnaast kunt u de app zelf beheren waardoor wijzigingen direct kunnen worden doorgevoerd. De app kan onder uw eigen bedrijfsnaam in de app store worden geplaatst waardoor ook uw klanten de Saleskoffer app van uw bedrijf kunnen downloaden.

saleskoffer

Wilt u de Saleskoffer eerst 30 dagen gratis uitproberen?