Saleskoffer: Professioneel uw portfolio presenteren

1522Op onze klantendag sprak ik een aantal vertegenwoordigers die erg tevreden waren over onze CRM app, de Salesflow. Zij waren enthousiast over de functies van onze oplossing, maar vaak merkte ik dat veel van hen ook graag brochures en prijslijsten op hun tablet wilden en dat zij deze functie miste in onze app. Ik vroeg hen of ze wel eens hadden gehoord van onze andere app: de Saleskoffer.

Schaffenburg
De Saleskoffer is een applicatie die we afgelopen jaar samen met één van onze klanten, Schaffenburg Office Furniture, hebben ontwikkeld. De mensen van Schaffenburg worstelden met het feit dat hun brochure nog wel eens verandert en dat hun personeel en klanten daardoor met een verjaarde brochure rondlopen. De vraag was simpel: kunnen jullie ons een app geven die we makkelijk zelf kunnen beheren en updaten zodat iedereen altijd met de actuele brochure en prijslijsten rondloopt?

Geen Dropbox of Skydrive
Je zou natuurlijk in eerste instantie denken: daar heb je toch al apps voor zoals Dropbox of Skydrive? Apps die simpel werken en makkelijk zijn te beheren. Maar onze klant wilde juist iets extra. Men wilde dat de app de look and feel van Schaffenburg zou hebben en dat hij onder hun naam kon worden gevonden in de App- en Play store. Dat zou pas professioneel overkomen! We vonden het een heel leuk idee en gingen direct aan de slag. We hebben voor hen de Saleskoffer ontwikkeld. De medewerkers van Schaffenburg kunnen nu eenvoudig zelf de app vullen en downloaden via de stores. De Saleskoffer komt enorm professioneel over en helpt de vertegenwoordigers met hun werk.

Samen Simpel Software
Bij Blisss zijn we ook erg blij met deze oplossing. Weer een app ontwikkeld volgens onze filosofie: Samen Simpele Software. Worstelt u ook met het presenteren van uw portfolio? Kijkt u dan eens in één van de stores naar de Schaffenburg app of neem contact met ons op voor de mogelijkheden van de Saleskoffer voor uw organisatie!