Salesflow 30 dagen gratis proberen:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail:

Selecteer de app(s)

 Salesflow Salesview Saleskoffer

Ik wil eerst een:

 Prijsopgave (Online) Demonstratie

Salesflow: dé CRM app

De Salesflow helpt vertegenwoordigers om hun werk slim te organiseren en verbetert de samenwerking met manager en binnendienst. De verkopers voeren na een verkoopgesprek in één handomdraai alle relevante commerciële informatie in via de app. De app slaat deze informatie op en deelt de informatie binnen het commerciële team via goede rapportages.

Waardevolle toevoeging op uw CRM-Systeem

De Salesflow is een app die vaak gebruikt wordt als toevoeging op bestaande CRM-software. Het voordeel van de Salesflow is dat de app erg eenvoudig is, waardoor het invoeren van de commerciële informatie weinig tijd kost. Binnen één minuut wordt alle waardevolle informatie vastgelegd. Daarnaast plannen verkopers efficiënter hun afspraken en worden er meer klanten bezocht in de beschikbare tijd.

De voordelen van de Salesflow

Het voordeel van de Salesflow zit in de eenvoud. De app is de meest gebruiksvriendelijke oplossing voor professioneel en efficiënt relatiebeheer. Met de Salesflow hebben werknemers onderweg altijd cruciale commerciële informatie bij de hand. Hierdoor zorgt de Salesflow voor een optimaal relatiebeheer. Klantgegevens in uw huidige ERP- en CRM-systeem kunnen eenvoudig worden overgenomen op de Salesflow door middel van een koppeling.

Afspraak afhandelen

Door de eenvoud van de Salesflow verricht de vertegenwoordiger snel alle relevante werkzaamheden na afloop van een gesprek. De eenvoud van de app zit in het beantwoorden van vier essentiële vragen door uw vertegenwoordiger. De vier vragen:

  • Zijn er kansen ontstaan?
  • Zijn er notities?
  • Zijn er taken (voor u en anderen)?
  • Wilt u een nieuwe afspraak maken?

Het dagoverzicht

Uw vertegenwoordiger ziet in het dagoverzicht welke afspraken er gepland staan. Per afspraak heeft hij direct de informatie die nodig is om goed voorbereid een gesprek in te gaan. Met één druk op de knop heeft hij inzicht in bijvoorbeeld de notities en verkoopkansen behorend bij de klant. Ook ziet hij de optimale route voor alle afspraken dankzij de Google Maps integratie van de Salesflow.

De bel app voor contact onderweg

Als u telefonisch contact wilt opnemen met klanten kan dit heel eenvoudig door middel van de bel app. De app, die draait op uw smartphone, toont en maakt beltaken aan. Zo weet u zeker dat u uw klanten frequent blijft spreken voor een goed relatiebeheer. Met één druk op de knop belt u direct met een klant uit uw CRM systeem. Als de beltaak is afgehandeld is dat ook direct zichtbaar in de Salesflow.

klantbeheer

Wilt u onze CRM app 30 dagen gratis proberen?