Salesflow 30 dagen gratis proberen:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail:

Selecteer de app(s)

 Salesflow Salesview Saleskoffer

Ik wil eerst een:

 Prijsopgave (Online) Demonstratie

Rapportages Salesflow

De Salesflow is dé sales software om eenvoudig sales rapportages te maken. Deze sales rapportages stellen u in staat om uw verkooporganisatie gericht bij te sturen en het samenspel tussen buitendienst, binnendienst en management te bevorderen. Dankzij de rapportages ziet u direct welke verkoopkansen actueel zijn en welke kansen uw aandacht vragen.

Het dagrapport

Iedere ochtend om 06.00 ontvangt u het dagrapport in uw mailbox. Hierin staat een overzicht van de afgehandelde afspraken, de verkoopkansen en de gemaakte notities van uw verkopers van de vorige dag. Hiermee weet u direct wat er speelt en kunt u waar nodig actie ondernemen. Op basis van deze rapportage kunt u dagelijks uw accountmanagers adviseren en verzilvert uw team meer verkoopkansen.

Het verkooprapport

Het verkooprapport van de Salesflow toont de pijplijn van uw vertegenwoordigers. Zo ziet u welke kansen of offertes er momenteel open staan en de verwachte slagingskans. U kunt een verkooprapportage opvragen van de totale pijplijn van het hele verkoopteam of specifiek per verkoper.

Maatwerk verkooprapportages

Naast de standaard dag- en verkooprapportages, biedt de Salesflow ook de mogelijkheid om maatwerk verkooprapportages te genereren. Zo kunt u elke gewenste informatie uit uw CRM systeem halen en op basis daarvan uw team van accountmanagers aansturen.

Wilt u onze sales rapportages eerst 30 dagen gratis uitproberen?