Salesflow 30 dagen gratis proberen:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail:

Selecteer de app(s)

 Salesflow Salesview Saleskoffer

Ik wil eerst een:

 Prijsopgave (Online) Demonstratie

Sales Rapportages Salesflow

De Salesflow is dé sales software om eenvoudig sales rapportages te maken. Deze sales rapportages stellen u in staat om uw verkooporganisatie gericht bij te sturen en het samenspel tussen buitendienst, binnendienst en management te bevorderen. Dankzij de rapportages ziet u direct welke verkoopkansen actueel zijn en welke kansen uw aandacht vragen.

Dagelijkse sales rapportages

Iedere ochtend om 06.00 ontvangt u het dagrapport in uw mailbox. In deze sales rapportage staat een overzicht van de afgehandelde afspraken, de verkoopkansen en de gemaakte notities van uw verkopers van de vorige dag. Hiermee weet u direct wat er speelt en kunt u waar nodig actie ondernemen. Op basis van deze sales rapportage kunt u dagelijks uw accountmanagers adviseren en verzilvert uw team meer verkoopkansen.

Wekelijkse sales rapportages

Het verkooprapport van de Salesflow toont de pijplijn van uw vertegenwoordigers. In deze sales rapportage ziet u welke kansen of offertes er momenteel open staan en de verwachte slagingskans. U kunt een sales rapportage opvragen van de totale pijplijn van het hele verkoopteam of specifiek per verkoper.

Maatwerk sales rapportages

Naast de standaard dag- en verkooprapportages, biedt de Salesflow ook de mogelijkheid om maatwerk sales rapportages te genereren. Zo kunt u elke gewenste informatie uit uw CRM systeem halen en op basis daarvan uw team van accountmanagers aansturen.

Wilt u onze sales rapportages eerst 30 dagen gratis uitproberen?