Verkoop applicatie die goed past

Bij Ploos Energieverlening maken we gebruik van de Salesflow. We ervaren het werken met de app als plezierig. De rapportages uit de verkoop applicatie bieden een duidelijk en actueel overzicht in de salesfunnel van onze vertegenwoordigers.

Door de wekelijkse rapportages kunnen we snel anticiperen op de resultaten van de vertegenwoordigers. Zijn ze wel succesvol genoeg? Missen we geen kansen?
We zijn via een verkooptrainer bij Blisss Software terecht gekomen. We zijn al vaker op zoek geweest naar verkoop applicaties maar die systemen waren vaak complex en dat is alleen maar extra ballast voor de verkopers. De Salesflow is daarom de verkoop applicatie die goed bij ons past. Snel en simpel in gebruik!

Stukje maatwerk
Ik wil de Salesflow zeker aanraden aan andere bedrijven. Blisss Software luistert graag naar de wensen van een klant en probeert deze ook te vervullen. We hebben bovendien, samen met Blisss, een tool ontwikkeld om zelf informatie uit de Salesflow database te kunnen halen.

Over Ploos Energieverlening
Ploos Energieverlening zorgt dat haar klanten grip krijgen op energie en bijbehorende kosten en ondersteunt organisaties bij het gericht besparen van energie en energiekosten. De pragmatische, resultaatgerichte aanpak garandeert maximaal resultaat tegen minimale kosten. Geen duur onderzoek op de verkeerde plaats, maar daar beginnen waar de geïnvesteerde euro’s het meeste opleveren. Vandaar dat Ploos op voorhand kan garanderen wat klanten gaan besparen.