Salesflow 30 dagen gratis proberen:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail:

Selecteer de app(s)

 Salesflow Salesview Saleskoffer

Ik wil eerst een:

 Prijsopgave (Online) Demonstratie

Planning buitendienst

Met onze CRM app, de Salesflow, helpt u uw accountmanagers om hun eigen werk slim te organiseren en bij het maken van een efficiënte planning. Dankzij simpele planningmodules, lukt het accountmanagers om meer klanten te bezoeken doordat zij efficiëntere routes rijden. Na de afspraak handelen zij de afspraak af door middel van 4 korte vragen. Door het beantwoorden van deze 4 vragen, wordt alle relevante commerciële informatie opgeslagen in de applicatie.

Planning per rayon

Naast een weergave op de kaart kan er met de Salesflow ook sales planningeenvoudig worden gefilterd welke (potentiële) klanten binnenkort bezocht dienen te worden in een bepaald rayon. Hierdoor kunt u de planning zo maken dat klanten in een bepaald rayon op dezelfde dag bezocht worden. Hiermee verminderd u onnodige reistijd en kilometers. Door onze app kunnen de binnen- en buitendienst dus een efficiënte salesplanning maken, gebaseerd op rayons, waardoor veel tijd wordt bespaard.

Klantinformatie overal bij de hand

Per afspraak of taak is direct de informatie zichtbaar die nodig is om goed voorbereid een gesprek in te gaan. Met één druk op de knop zijn bijvoorbeeld de notities en verkoopkansen behorend bij de klant inzichtelijk. Door onze software oplossing ziet de buitendienst op de kaart (d.m.v. een Google Maps integratie) precies waar klanten zich bevinden.

Technische dienst

De Salesflow is ook zeer geschikt als uw bedrijf beschikt over een technische afdeling voor onderhoud of reparatie. Notities en taken die na afloop van een gesprek worden ingevoerd in de Salesflow worden namelijk automatisch doorgeleid naar zowel de commerciële binnendienst als ook de technische dienst. Hiermee kan het hoofd van deze technische dienst direct de planning in orde maken voor zijn service monteurs.

Wilt u onze planningssoftware eerst 30 dagen gratis uitproberen?