Salesflow 30 dagen gratis proberen:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail:

Selecteer de app(s)

 Salesflow Salesview Saleskoffer

Ik wil eerst een:

 Prijsopgave (Online) Demonstratie

Planning buitendienst

Met onze app, de Salesflow, wordt uw buitendienst op verschillende manieren ondersteund met het maken van een efficiënte buitendienst planning. Vertegenwoordigers die gebruik maken van de Salesflow kunnen door een koppeling met Outlook eenvoudig hun gemaakte afspraken beheren en afhandelen.

Planning per rayon

Naast een weergave op de kaart kan er met de Salesflow ook eenvoudig worden gefilterd welke (potentiële) klanten binnenkort bezocht dienen te worden in een bepaald rayon. Hierdoor kan de buitendienst of de binnendienst, zo plannen dat klanten in een bepaald rayon op dezelfde dag bezocht worden zonder onnodige reistijd te maken. Door onze app kunnen de binnen- en buitendienst dus een efficiënte buitendienst planning maken, gebaseerd op rayons, waardoor veel tijd wordt bespaard.

Klantinformatie overal bij de hand

Per afspraak of taak is direct de informatie zichtbaar die nodig is om goed voorbereid een gesprek in te gaan. Met één druk op de knop zijn bijvoorbeeld de notities en verkoopkansen behorend bij de klant inzichtelijk. Door onze software oplossing ziet de buitendienst op de kaart (d.m.v. een Google Maps integratie) precies waar klanten zich bevinden.

Technische dienst

De Salesflow is ook zeer geschikt als uw bedrijf, naast een commerciële binnendienst en verkopers, ook beschikt over een technische afdeling voor onderhoud of reparatie. Notities en taken die na afloop van een gesprek worden ingevoerd in de Salesflow worden namelijk automatisch doorgeleid naar zowel de commerciële binnendienst als ook de technische dienst. Hiermee kan het hoofd van deze technische dienst direct de planning in orde maken voor zijn service monteurs.

Wilt u onze planningssoftware eerst 30 dagen gratis uitproberen?