Over ons

Blisss Verkoop Apps is onderdeel van Blisss Software. De bedrijfsnaam Blisss is bewust met 3 maal een S geschreven Deze S’en staan voor Samen, Simpel en Software:

  • Samen omdat wij geloven dat succesvolle software een kwestie is van goed samenspel tussen u en ons. Wij zijn een partner die u begrijpt en met u software maakt waar u zich helemaal in thuis voelt.
  • Simpel omdat wij er van overtuigd zijn dat alleen echt gebruiksvriendelijke oplossingen werken en ook blijven werken.
  • De Software die wij ontwikkelen bestaat uit gebruiksvriendelijke apps voor tablets en ERP oplossingen met Microsoft Dynamics NAV.

Hoe doen we dat met onze verkoop apps?

Blisss Verkoop Apps maakt professionele tablet oplossingen voor het bedrijfsleven. De verkoopapps zijn een absoluut gebruikersvriendelijk en zeer doelmatig hulpmiddel voor de verkoopmedewerkers en het management van een groot aantal bedrijven. Zowel groothandels, productiebedrijven, overheidsinstellingen, assurantiekantoren en andere zakelijke dienstverleners maken gebruik van onze simpele CRM oplossingen (zie referenties).

Interesse in een kennismaking?

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail:

Blisss Verkoop Apps

Onderscheidend ten opzicht van traditionele CRM-systemen

Wij worden geregeld benaderd voor een uitgebreid CRM-systeem (we zijn leverancier van Microsoft Dynamics CRM) en in 8 van de 10 gevallen blijkt dat een oplossing via een van onze verkoop apps beter te voldoen op het gebied van prijs en kwaliteit. Wij koppelen de verkoop apps aan nagenoeg alle gerenommeerde ERP- en CRM-systemen. U hoeft uw data slechts één keer in te voeren. Met behulp van onze drie verkoop apps: de Salesflow, Salesview en Saleskoffer zijn we in staat om de implementaties succesvol te laten verlopen door het eenvoudig en doelmatig te houden. Al onze verkoop apps zijn ontwikkeld vanuit de behoefte van de ondernemer, en dat merkt u! Inmiddels zijn een groot aantal bedrijven al verliefd op onze apps omdat het gebruik ze veel tijd scheelt en omdat het precies de juiste informatie geeft aan de verkoper en de manager.

Wat willen wij bereiken?

Ondernemers moeten ondernemen, de rest is bijzaak en hoeft alleen maar slim georganiseerd te worden. De essentie is daarbij om snel relevante en betrouwbare informatie simpel beschikbaar te hebben om de juiste beslissingen te kunnen nemen.