Onze service

Als u met onze apps aan de slag gaat wilt u natuurlijk dat iedereen enthousiast is over de apps en dat ze goed gebruikt worden. Hieronder is een overzicht weergegeven van de extra service die wij bieden aan klanten. Deze extra service is gebaseerd op behoeften die wij in het verleden tegen zijn gekomen bij klanten.

Binnen 14 dagen live

Bij Blisss Verkoop Apps kunt u binnen twee weken aan de slag met software. Dit is mogelijk door standaard templates voor migratie of koppeling, een ingeplande training binnen 14 dagen en basis rapportages die al voor u zijn gemaakt. Hierdoor is een langdurige maatwerk implementatie overbodig.

Gespreid betalen

Indien de aanschafkosten van onze software oplossing drukken op uw liquiditeitspositie dan kunt u de aanschafprijs van onze apps gespreid te betalen over een jaar. Hierdoor kunt u direct de vruchten plukken van onze software. De eenvoud van onze apps bespaart u veel tijd waardoor de software zich direct terugverdiend. Als u in één keer zowel de implementatie als de maandelijkse kosten voor één of meerdere jaren wilt betalen, is dit ook mogelijk.

Workshops

Als medewerkers bereid zijn om met de apps aan de slag te gaan dan geven wij graag een eerste gebruikerstraining om uw medewerkers wegwijs te maken in onze apps. Als er na deze gebruikerstraining behoefte is aan een cursus voor bijvoorbeeld nieuwe gebruikers of voor een opfristraining dan komen wij graag nog eens langs. Het is ook mogelijk dat we een dag(deel) meelopen met uw medewerkers. Lees meer over onze workshops.

Tablet instructie

Werkt u nog niet met tablets? Blisss Verkoop Apps ondersteunt u graag bij de aanschaf van tablets. Tevens kunnen wij u helpen met het gebruiksklaar maken van de tablets, zo kunt u na de training direct beginnen! Wij kunnen de e-mail van de gebruikers exporteren, maar ook de agenda gebruiksklaar maken, tevens is onze software direct geïnstalleerd. Bovendien kunnen we uw medewerkers ook ondersteunen als zij voor het eerst aan de slag gaan met een tablet.

Software Ambulance

Heeft u problemen met uw computer, tablet of smartphone? Of wilt u hulp in het gebruik van Word, PowerPoint of Excel? Dan kunt u contact opnemen met onze Software Ambulance, zodat uw wens snel geregeld wordt en zodat u het de volgende keer ook zelf kunt. De Software Ambulance kan u helpen met al uw acute wensen, met uw hardware en software. Wij kunnen u helpen van afstand, maar het is voor ons ook mogelijk om bij u op kantoor te werken, dan kunt u aankloppen wanneer nodig. Het uurtarief gaat pas in als u ons nodig heeft. Bekijk hier de video!

Gebruikersanalyse

Wij bieden u graag inzicht in hoe uw vertegenwoordigers de applicatie gebruiken. Handelen ze alle afspraken af? Het geeft een duidelijk inzicht in het gebruik van de applicatie, worden de apps nog wel frequent gebruikt? Als dit niet het geval is kunt u direct in gesprek met uw vertegenwoordiger om te kijken wat er aan de hand is. Hiervoor kunnen wij u een gebruikersanalyse leveren die u precies inzicht geeft in het gebruik van de apps door uw werknemers.

Gebruiksvriendelijk

De basis van onze apps is dat ze erg gebruiksvriendelijk zijn. Toch brengt het vaak een andere manier van werken met zich mee waar werknemers soms moeite mee hebben. Wij helpen u daarom graag met het enthousiasmeren van werknemers over onze oplossingen zodat iedereen de voordelen ziet van de nieuwe “eenvoudige” manier van werken. Wij zijn pas tevreden als uw medewerkers enthousiast zijn over onze apps en dat ze gemotiveerd zijn om te werken met onze software. Zo kunt u het maximale uit onze verkoop apps halen, doordat iedereen er mee aan de slag gaat.

Uw omzet verhogen met één van onze apps?