Blisss breidt uit!

In Blogs

Blisss breidt uit met nieuw pand in de Krayenhoff Kazerne

De uitbreiding is een noodzakelijk gevolg van de snelle groei die het bedrijf de afgelopen tijd heeft doorgemaakt. De app afdeling van Blisss (zowel de zakelijke- als de verkoopapp afdeling) zullen zich hier gaan vestigen. De ERP afdeling zal gevestigd blijven in het pand op de Nina Simonestraat in Nijmegen.

 

Dirko Wijers over de uitbreiding:

In onze zoektocht naar een nieuwe locatie zijn we uitgekomen bij de Kazerne. We vinden het pand perfect bij onze wensen en ons bedrijf passen:krayenhoffkazerne-300x189

  • In een straal van 5 km rondom het centrum, aangezien veel collega’s met de fiets naar het werk komen.
  • Een mooi authentiek pand met een prachtige historie en uitstraling.
  • Voldoende parkeergelegenheid.
  • En last but not least: een mooie horecagelegenheid in het pand zelf, en een voetbalveld en pingpongtafels voor de deur.

Helaas is er binnen de Kazerne niet voldoende ruimte om aan alle medewerkers van Blisss direct één groot kantoor te bieden. Omdat we toch zo verliefd zijn geworden op het pand en de omgeving, hebben we ervoor gekozen in twee stappen te verhuizen. Eerst verhuist ons app team en ons commercieel team. Zodra er meer ruimte beschikbaar is binnen de Kazerne zullen we ook met het grootste gedeelte van ons bedrijf (het ERP team) verhuizen. Deze blijven dus voorlopig nog vertrouwd op nr. 80-82 aan de Nina Simonestraat zitten.

Onze groeiambities zullen we in de Kazerne waar kunnen maken. Met 7.000 M2 kantoorruimte biedt het ons op termijn meer dan voldoende ruimte voor de volgende stappen die Blisss nog wil maken. Van uitbreiding van het APP- en ERP team en wellicht nieuwe teams/diensten die we toe willen voegen. Maar bovenal biedt het onze mensen een goede werkomgeving, met voldoende groen in de buurt voor een fijne wandeling, een goede horecagelegenheid en dat alles op fietsafstand van het centrum.

Kortom: het zal nog even wennen zijn om op twee fysiek gescheiden locaties te werken de eerste periode. Zodra de kans zich voordoet zullen we met het hele team verhuizen.