Vraag uw Prijsopgave of Demo aan:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail:

Selecteer de app(s)

 Salesflow Salesview Saleskoffer

Ik wil eerst een:

 Prijsopgave (Online) Demonstratie

Koppelen van onze tablet applicatie met uw CRM of ERP software

De Salesflow hoeft zeker niet los te werken van uw bestaande CRM of ERP software. U kunt de Salesflow namelijk koppelen aan de software die u momenteel gebruikt.

Met een CRM koppeling kunnen de gegevens van uw klanten uit uw CRM-systeem overgenomen worden op de Salesflow. Op die manier hoeft u nooit meer dubbel bedrijven of contactpersonen aan te maken. De meeste van onze klanten gebruiken hiervoor de éénweg koppeling, wat wil zeggen dat uw softwarepakket de Salesflow mag overschrijven, maar andersom niet. De wijzigingen die in de Salesflow worden gemaakt, komen in een wijzigingsrapport te staan.

Ook komen we vaak bij klanten die al een uitgebreid CRM pakket hebben dat prima werkt voor de binnendienst en de marketingafdeling.
De buitendienst vindt het CRM pakket echter te uitgebreid en onze Salesflow is dan een welkome aanvulling voor hen. We maken bij deze klanten een CRM koppeling die ervoor zorgt dat alles wat uw medewerker in de buitendienst in de Salesflow noteert, ook in uw CRM-systeem komt te staan.

We koppelen onder andere met de volgende CRM- en ERP-systemen:

CRM-systemen
koppelen koppelen CRM koppelen unit4 afas sap exact
ERP-systemen
microsoft-dynamics-nav microsoft-dynamics-ax unit4 afas sap exact