Klantendag

Een paar weken geleden kwamen we bij Blisss op het idee om een klantendag te organiseren. Ons doel was niet om onze software aan te prijzen of daarover te praten, maar om onze klanten met elkaar in contact te brengen en hierdoor goede tips en adviezen uit te wisselen voor hun eigen organisatie. Zonder tijd te verspillen prikten we een datum, reserveerden een prachtige locatie en stuurden onze klanten een uitnodiging. Binnen twee weken kregen we achttien klanten bij elkaar. Hier zijn wij als Blisss heel trots op.

Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn was het toneel voor deze ontzettend leuke en leerzame middag. De door ons ingehuurde butler Meneer Alfons zorgde voor een ontspannen sfeer waarin naast het serieuze (denk) werk ook hard werd gelachen. Na een perfect verzorgde lunch, werd het officiële programma geopend. In drie groepen werd een casus uitgewerkt om op die manier twintig tips op papier te krijgen. Het liep precies zoals wij gehoopt hadden, alle deelnemers waren druk met elkaar in discussie over de verschillende onderwerpen die aan bod kwamen.

Na het officiële gedeelte werd er in de bar nog een lekker borreltje gedronken onder het genot van allerlei hapjes. Met een mooie bos bloemen in de hand ging een ieder weer tevreden en voldaan huiswaarts. Mét een tas vol goede tips!

We mogen dus wel concluderen dat onze allereerste klantendag een groot succes was. Ook wij hebben veel dingen opgestoken waar we absoluut wat mee gaan doen.

Volgend jaar komt er zeker een tweede editie, bent u er ook bij?