Kan ik het gratis uitproberen?

In Blogs

Gratis uitproberen is natuurlijk altijd fijn. Websiteteksten en filmpjes kunnen u natuurlijk van alles vertellen over de functies maar hoe software daadwerkelijk werkt kan u alleen zelf beoordelen door er zelf mee te werken. Voorheen reden onze vertegenwoordiger door heel het land om demonstraties te geven en om testaccounts uit te delen aan potentiële klanten om ze over de streep te trekken. Tegenwoordig doen we deze demonstraties ook online en kunt u eenvoudig een testaccount aanvragen via een button op bijna alle pagina’s.

Via deze weg kunt u kijken of onze apps aansluiten op uw behoeften. Heeft het de functionaliteiten die u zoekt? Is de indeling naar wens? Hoe ervaart u de verschillende menu’s enBlisss Verkoop Appszovoort. Met een testaccount kunt u zestig dagen onze apps uitproberen op de pc en tablet. Dit geeft u een ruime tijd om zonder een euro te betalen een goede afweging te maken.

Vanaf 2016 zal dit nog eenvoudiger gaan door de beschikbaarheid van de Salesflow in de app store. Op deze manier hoeft u nergens uw gegevens achter te laten en kunt u de app gratis downloaden van het internet. Tot dan sturen we u gewoon nog een demo via de mail.