Geen eindeloze vragenlijsten, maar slechts 4 vragen na elk gesprek
Wat ons het meest aanspreekt aan de Salesflow is de eenvoud. Onze medewerkers hoeven nu geen ellendig lange vragenlijsten in te vullen maar ze kunnen eenvoudig alle informatie verwerken met behulp van enkele simpele vragen. In de toekomst zal de Salesflow nog wat aangepast worden zodat hij nog beter aansluit op onze wensen.

Via onze software leverancier Agro IT kwamen wij bij Blisss Software terecht. Onze buitendienst werkte al met tablets maar hierop ontbrak nog een goed CRM-systeem. Blisss Software zou hiervoor de ideale oplossing voor ons hebben. Hun vertegenwoordiger, Julian Zwart is toen bij ons op bezoek geweest en er was direct een klik. Hij begreep precies waar wij tegen aan liepen en heeft ons goed geholpen tijdens het verkoopproces.

Lees hier meer over onze koppeling met de software van Agro IT.

Over Holland Utrecht
Holland-Utrecht is een mechanisatiebedrijf met meer dan 60 jaar historie. De huidige eigenaren zijn Gijs en Rob Scherpenzeel die dagelijks meewerken in het bedrijf. Het bedrijf is verdeeld in de afdeling Trekkers & Werktuigen en de afdeling Melk & Stal.