Salesflow 30 dagen gratis proberen:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail:

Selecteer de app(s)

 Salesflow Salesview Saleskoffer

Ik wil eerst een:

 Prijsopgave (Online) Demonstratie

Eenvoudig CRM dat echt gebruikt wordt.

Bent u op zoek naar een eenvoudig CRM-systeem dat echt wordt gebruikt door uw medewerkers? Dan is de Salesflow echt iets voor uw organisatie! Met deze eenvoudige CRM applicatie heeft de buitendienst altijd klantgegevens bij de hand en kan de buitendienst efficiënt plannen. Geen grote investering in uitgebreide CRM software die niet goed wordt benut maar een applicatie die eenvoudig door uw werknemers kan worden bijgehouden tegen een aantrekkelijk maandtarief. Al uw klantgegevens worden overgenomen in onze app waardoor geen andere software nodig is.

De Salesflow als toevoeging op een uitgebreid CRM-systeem

Indien u toch behoefte heeft aan een uitgebreid CRM-systeem, dan bieden wij daarvoor een goede toevoeging. In dat geval kunnen uw medewerkers bij u op kantoor met het uitgebreide CRM-systeem blijven werken. Wij koppelen vervolgens de Salesflow aan uw eigen CRM-systeem. Hierdoor kunnen uw medewerkers buiten de deur gebruik maken van de gebruiksvriendelijke Salesflow. De gegevens van uw uitgebreide CRM-systeem laden we namelijk in in de Salesflow, waardoor uw verkopers altijd alle klantinformatie bij de hand hebben.  Uiteraard koppelen we niet alleen aan CRM-systemen maar ook aan financiële- of ERP-systemen.

Vergelijking tussen ons eenvoudig CRM-systeem en een uitgebreid CRM-systeem

Uitgebreid CRM-systeem Eenvoudig CRM-systeem: De Salesflow
Groot aantal functies en keuzemogelijkheden. Vier eenvoudige vragen
Output is niet uniform doordat iedereen de software op een andere manier invult. Output is uniform doordat iedereen de app op dezelfde manier gebruikt.
Veel excuses om de software niet te gebruiken. Geen excuses omdat iedereen de software eenvoudig kan gebruiken.
Geen efficiënt reisadvies voor klantbezoeken. Klantbezoek wordt automatisch ingepland met een efficiënt reisadvies.
Goed voor de marketing van uw bedrijf. Output van de Salesflow zelf is minder bruikbaar voor de marketing. Hiervoor is de Salesview ontwikkeld die eenvoudig in combinatie met de Salesflow kan worden gebruikt.
Vooral geschikt voor grote bedrijven. CRM dat uitermate geschikt is voor MKB bedrijven.
Hoge implementatiekosten en een groot bedrag per gebruiker per maand. Lage implementatiekosten en een klein bedrag per gebruiker per maand

Ons eenvoudige CRM systeem eerst 30 dagen gratis uitproberen?