Salesflow 30 dagen gratis proberen:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail:

Selecteer de app(s)

 Salesflow Salesview Saleskoffer

Ik wil eerst een:

 Prijsopgave (Online) Demonstratie

Eenvoudig CRM dat echt gebruikt wordt.

Bent u op zoek naar een eenvoudig CRM-systeem dat écht wordt gebruikt door uw medewerkers? Dan is de Salesflow echt iets voor uw organisatie! De Salesflow is een praktische verkoop applicatie, gericht op effectief relatiebeheer. De app helpt vertegenwoordigers om hun eigen werk slim te organiseren, zodat zij méér omzet kunnen genereren. Zij weten dankzij de app namelijk altijd perfect wat er speelt bij een klant waardoor zij nooit meer een verkoopkans missen. In tegenstelling tot bij uitgebreide CRM software is dit een systeem die vertegenwoordigers zélf prettig vinden om te gebruiken. Dus bij ons geen grote investering in uitgebreide CRM software die niet volledig wordt benut. Maar een handige app die eenvoudig door uw vertegenwoordigers wordt gebruikt om meer omzet te genereren. Keep it simple!

De Salesflow: hét alternatief voor een CRM-systeem

Indien u toch behoefte heeft aan een uitgebreid CRM-systeem, dan bieden wij daarvoor een goede toevoeging. In dat geval kunnen uw medewerkers bij u op kantoor met het uitgebreide CRM-systeem blijven werken. Wij koppelen vervolgens de Salesflow aan uw eigen CRM-systeem. Hierdoor kunnen uw medewerkers buiten de deur gebruik maken van de gebruiksvriendelijke Salesflow. De gegevens van uw uitgebreide CRM-systeem laden we namelijk in in de Salesflow, waardoor uw verkopers altijd alle klantinformatie bij de hand hebben.  Uiteraard koppelen we niet alleen aan CRM-systemen maar ook aan financiële- of ERP-systemen.

Vergelijking tussen ons eenvoudig CRM-systeem en een uitgebreid CRM-systeem

Uitgebreid CRM-systeem Eenvoudig CRM-systeem: De Salesflow
Groot aantal functies en keuzemogelijkheden. Vier eenvoudige vragen
Output is niet uniform doordat iedereen de software op een andere manier invult. Output is uniform doordat iedereen de app op dezelfde manier gebruikt.
Veel excuses om de software niet te gebruiken. Geen excuses omdat iedereen de software eenvoudig kan gebruiken.
Geen efficiënt reisadvies voor klantbezoeken. Klantbezoek wordt automatisch ingepland met een efficiënt reisadvies.
Goed voor de marketing van uw bedrijf. Output van de Salesflow zelf is minder bruikbaar voor de marketing. Hiervoor is de Salesview ontwikkeld die eenvoudig in combinatie met de Salesflow kan worden gebruikt.
Vooral geschikt voor grote bedrijven. CRM dat uitermate geschikt is voor MKB bedrijven.
Hoge implementatiekosten en een groot bedrag per gebruiker per maand. Lage implementatiekosten en een klein bedrag per gebruiker per maand

Ons eenvoudige CRM systeem eerst 30 dagen gratis uitproberen?