De kracht van een goede samenwerking

In Blogs

Sinds deze zomer zijn we gaan samenwerken met een nieuwe partner. Deze partner, Agro IT, is een gerenommeerd softwarebedrijf dat zich focust op de agrarische sector. Door een aantal gezamenlijke klanten werden we aan elkaar geïntroduceerd. Dit heeft geleid tot een mooie win-win situatie. De Salesflowwordt namelijk als een waardevolle toevoeging gezien op het Agro IT systeem. Het Agro IT systeem is erg gespecialiseerd, er miste alleen een eenvoudige (mobiele) CRM oplossing.

hulpmiddel-150x150

Samen op de beurs
In september heb ik samen met Agro IT op de Agro Techniek Holland Beurs gestaan. Hiervoor hebben we zelfs een filmpje laten ontwikkelen om nog meer interesse te wekken in de Salesflowbij zowel bestaande als nieuwe klanten van Agro IT. Ik merkte tijdens de beurs dat er veel vraag was naar onze oplossing als toevoeging op het Agro IT systeem. De bestaande klanten van Agro IT hebben veel vertrouwen in hun softwareleverancier, waardoor ze ook vertrouwen op ons als partner. Dit heeft geleid tot een groot aantal nieuwe gebruikers voor de “Agro IT-Saleflow”.

Eenvoudige koppeling
Door de efficiënte samenwerking richten we in één dag de koppeling voor onze klanten in. Hierdoor kunnen nieuwe gebruikers snel aan de slag met onze eenvoudige CRM oplossing. Gebruikers van de Agro IT-Salesflow hebben naast het klantbeheer op de tablet ook beschikking over machinepark informatie. De Salesflow is dus echt in een agrarisch jasje gestoken.

Altijd op zoek naar samenwerking
We geloven dat een fijne samenwerking voor beide kanten meerwaarde oplevert. We hebben daarom het vertrouwen dat we nog meer bedrijven als Agro IT als partner mogen begroeten. Mocht u na het lezen van dit stuk eens met ons willen praten over de mogelijkheden voor partnerships, neem dan gerust contact met ons op!