Salesflow 30 dagen gratis proberen:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail:

Selecteer de app(s)

 Salesflow Salesview Saleskoffer

Ik wil eerst een:

 Prijsopgave (Online) Demonstratie

CRM Tool

De Salesflow: CRM Tool voor klantbeheer op de meest eenvoudige en effectieve wijze.

Met de CRM Tool van Blisss Verkoop Apps genaamd Salesflow kan uw buitendienst eenvoudig het CRM bijhouden op de tablet. Hierdoor hebben vertegenwoordigers altijd en overal inzicht in belangrijke klantgegevens. Op deze manier zijn ze altijd voorbereid als ze bij klanten op gesprek komen. Door middel van de app kunt u voorafgaand aan een gesprek eenvoudig notities en taken inzien. Hierdoor bent u altijd voorbereid op het gesprek.

De vier vragen uit onze CRM Tool

Na afloop kunt u eenvoudig door middel van vier vragen uw gesprek verwerken:

  • Zijn er kansen ontstaan?
  • Zijn er notities?
  • Zijn er taken voor u (en anderen)?
  • Wilt u een nieuwe afspraak maken?
CRM-Software-DenBosch

Eenvoudig afspraken plannen met onze CRM Tool

Met de CRM Tool is het mogelijk om efficiënt uw verkoop te plannen. Doordat de Salesflow gekoppeld kan worden aan uw agenda software kunnen gemaakte afspraken eenvoudig overgenomen worden. Ditzelfde geldt voor de binnendienst die door middel van de koppeling eenvoudig afspraken kan inplannen, die direct zichtbaar worden op de app. Ook is het mogelijk om afspraken in een bepaald gebied te plannen door te filteren op bepaalde rayons. Leer hier meer over het plannen van de buitendienst met de Salesflow.

Overzichtelijke rapportages

Alle informatie die wordt ingevuld in de CRM Tool kan overzichtelijk worden weergegeven in rapportagevorm. Zo is het mogelijk om onder andere dagrapporten, weekrapporten en verkooprapporten automatisch op te vragen. Lees hier meer over de rapportages uit de app.

Het verschil met een uitgebreid CRM systeem

Onze CRM Tool is uitermate geschikt voor MKB bedrijven die geen behoefte hebben aan uitgebreide CRM software. De Salesflow is eenvoudig, gebruikersvriendelijk en doeltreffend om uw klanten te beheren. Lees hier meer over het verschil tussen onze app en een ander CRM systeem.

Wilt u onze CRM tool 30 dagen gratis proberen?