Salesflow 30 dagen gratis proberen:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail:

Selecteer de app(s)

 Salesflow Salesview Saleskoffer

Ik wil eerst een:

 Prijsopgave (Online) Demonstratie

CRM app

Blisss Verkoop Apps heeft een gebruiksvriendelijke CRM app ontwikkeld genaamd de Salesflow. Met de Salesflow kunt u eenvoudig uw CRM bijhouden op de tablet. Hierdoor heeft u altijd en overal inzicht in belangrijke klantgegevens.

Klantbeheer met de Salesflow CRM App

Met onze CRM app heeft u alle benodigde klantgegevens overal bij de hand. Door middel van de app kunt u voorafgaand aan een gesprek eenvoudig notities en taken inzien. Hierdoor bent u altijd voorbereid op het gesprek. Na afloop kunt u eenvoudig door middel van vier vragen uw gesprek verwerken. De vier vragen:

  • Zijn er kansen ontstaan?
  • Zijn er notities?
  • Zijn er taken voor u (en anderen)?
  • Wilt u een nieuwe afspraak maken?

Overzichtelijke sales rapportages vanuit uw CRM app

Alle informatie die wordt ingevuld in de CRM applicatie kan overzichtelijk worden weergegeven in sales rapportages. Zo is het mogelijk om onder andere dagrapporten, weekrapporten en verkooprapporten automatisch op te vragen. Door middel van onze sales rapportages krijgt u inzicht in de verkoop en zal geen enkele verkoopkans u meer ontgaan. Lees hier meer over de sales rapportages.

Afspraken plannen met de CRM app

Met de Salesflow is het mogelijk om efficiënt uw verkoop te plannen. Doordat de app gekoppeld kan worden aan Windows Outlook kunt u eenvoudig gemaakte afspraken importeren en afhandelen. Ditzelfde geldt voor de binnendienst die door middel van de koppeling afspraken kan inplannen die direct zichtbaar worden in de app. Ook is het mogelijk om met de app afspraken in een bepaald gebied te plannen door te filteren op bepaalde rayons. Lees hier meer over het plannen van de buitendienst met de Salesflow.

Het verschil tussen de CRM app en een uitgebreid CRM-systeem

Onze app is uitermate geschikt voor MKB bedrijven die geen behoefte hebben aan een uitgebreid CRM-systeem. De Salesflow is eenvoudig, gebruikersvriendelijk en doeltreffend om uw klanten te beheren. Lees hier meer over het verschil tussen onze CRM app en een ander CRM systeem.

Wilt u onze CRM app 30 dagen gratis proberen?