Uw catalogus digitaal via een App.

De Saleskoffer is een catalogus app waarmee u altijd uw producten overzichtelijk op de tablet heeft. Daardoor hoeft u geen catalogus meer mee te nemen. Door middel van een eenvoudige mappenstructuur kunt u uw assortiment overzichtelijk weergeven bij de klant. Hierdoor kan samen met de klant een order samengesteld worden.

De catalogus app die altijd up-to-date is

Als er veranderingen optreden in uw assortiment kunt u dit direct updaten in de catalogus app, op deze manier is uw assortiment altijd actueel als u op bezoek gaat bij de klant. Heeft u uw assortiment al digitaal? We kunnen de app ook koppelen aan uw huidige software pakket zodat u veranderingen maar één keer in hoeft te voeren.

Uw eigen catalogus app

U krijgt van ons geen standaard app maar een app op maat die zo ontworpen is dat hij precies past bij uw organisatie. Op deze manier heeft u een app die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. U kiest uw eigen icoontje en ook de stijl waarin uw assortiment wordt weergegeven. We zorgen er daarnaast ook voor dat uw catalogus app beschikbaar is via de app store.

Saleskoffer 30 dagen gratis proberen:

Uw naam:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mail:

Selecteer de app(s)

 Salesflow Salesview Saleskoffer

Ik wil eerst een:

 Prijsopgave (Online) Demonstratie

Wilt u meer weten over onze catalogus app?