C# Back-end Developer

Werkniveau: HBO denk- en werkniveau

Dienstverband: 40-uren contract

Standplaats: Nijmegen (10 minuten lopen vanaf het centraal station)

Bedrijfsprofiel Blisss Software B.V.:
Wij zijn al 10 jaar een softwarebedrijf dat volledig gericht is op gemak. Onze medewerkers vinden, samen met de klant, de juiste balans tussen organiseren en automatiseren. Ons streven is om telkens weer verrassend simpele en zeer effectieve softwareoplossingen te maken.

De klanten van Blisss zijn groothandels, productiebedrijven en zakelijke dienstverleners. Onze opdrachten variëren van het maken van effectieve en zeer eenvoudige App oplossingen tot en met het opzetten van complete ERP-trajecten met Microsoft Dynamics NAV.

Lol met elkaar en in je werk met goede prestaties staan bij ons hoog in het vaandel. Je bent bij Blisss echt lid van een leuk team van 30 jonge honden (het gros van onze medewerkers is onder de 35 jaar). De openstaande vacature is van toepassing op de app afdeling binnen Blisss. Deze bestaat uit een kleine enthousiaste groep van 5 jonge gasten.

Een perfecte baan voor iemand met passie voor het ontwikkelen van softwareoplossingen voor onze klanten uit de zakelijke branche.

De werkzaamheden en functievereisten:
Als je als developer bij ons komt werken dan is het onderstaande van belang:

  • Bij de oplossingen die je maakt, gebruik je de nieuwste technologieën welke er, op het gebied van softwareoplossingen, beschikbaar zijn.
  • Je hebt een opleiding HBO Informatica afgerond/gevolgd of je hebt aantoonbare ervaring.
  • Je focus ligt voornamelijk op de back-end werkzaamheden van de softwareoplossingen.
  • We werken voornamelijk met de Microsoft stack (C#, Azure, MSSQL) maar het werken met Webservices en REST zijn ook onderdelen waar je vaak mee te maken krijgt.
  • Ervaring met WCF, WPF en Xamarin is een pré.
  • Samen met het team bepaal je de flexibele werktijden.

Je bent werkzaam op ons kantoor in Nijmegen.

De beloning: Dat is uiteraard afhankelijk van je ervaring.

Ons bellen? Een sollicitatiebrief is niet nodig daar komen we tijdens het gesprek wel achter maar het is wel makkelijk als je ons voorafgaand aan de afspraak een overzicht van je studies en werkervaring zou kunnen mailen.

Contactpersoon: Heflin van Steenveldt h.vansteenveldt@blisss.nl