Blisss trainingen

Bij Blisss Verkoop Apps zijn we altijd bezig met ontwikkeling. Zo blijven we onze huidige apps doorontwikkelen en denken we altijd na over nieuwe concepten. Dit geldt niet alleen voor de software zelf, ook de service wordt met grote regelmaat geëvalueerd en waar nodig verbeterd.

Instructies

Bij Blisss Verkoop Apps eindigt het verkoopproces niet als u ons product afneemt maar als uw werknemers effectief en met plezier gebruik maken van onze producten. Schaft u bij ons bijvoorbeeld de Salesflow aan, dan krijgt u standaard een dag training van ons. Tijdens deze dag worden alle gebruikers klaargestoomd voor een goed en effectief gebruik van de Salesflow. Daarnaast geven we ook vaak instructies aan nieuwe medewerkers die met onze software aan de slag gaan.

Trainingen

Aangezien twee oprichters van Blisss veel ervaring hebben in het geven van trainingen, leek het ons leuk om ons aanbod op het gebied van instructies en trainingen uit te breiden. Na een middagje brainstormen kwamen we tot mooie nieuwe concepten waarmee we bestaande en toekomstige klanten nog betere service kunnen leveren. De trainingen zijn niet alleen gericht op het gebruik van onze CRM apps maar ook op het verbeteren van de onderlinge communicatie en het verhogen van de omzet.

Wilt u meer weten over onze instructies en trainingen? Neem dan contact op of klik hier voor meer informatie!