Blisss Software Ambulance

In Blogs

software ambulanceEen belangrijk onderdeel van de implementatie van onze software is het creëren van draagvlak onder de gebruikers. Het houdt dus niet op bij het leveren van de software en een korte uitleg waar welke knop voor dient maar het gaat veel verder dan dat. Hieronder leest u wat onze nieuwste dienst, de Software Ambulance, betekent voor de klanten van Blisss Verkoop Apps.

Vaarwel computer

Voor veel bedrijven is het aanschaffen van één van onze apps het startsein om echt de laptop vaarwel te zeggen en volledig met hun tablet te gaan werken. Dit betekent dat men een andere manier van werken gaat hanteren. Want op je Windows computer installeer je het Office pakket, weet je hoe je de mail in moet stellen en weet je door je ervaring waar welke knop voor dient.

Software Ambulance

Om dit overgangsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben we bij Blisss de Software Ambulance opgericht. Onze specialisten helpen de klant volledig bij de overstap van een computer naar een tablet. Waar moet u dan aan denken? We kunnen u onder andere helpen bij: het selecteren van de juiste tablet, het inrichten van de tablet met handige apps en het instellen van de mail op uw tablet. Daarnaast is het mogelijk om instructies te krijgen hoe u optimaal gebruik maakt van uw tablet.

Voor veel klanten is dit zeker een meerwaarde. Wilt u meer weten over de Software Ambulance? Belt u dan met ons op 024-3737968 of bekijk een kort filmpje over onze nieuwe dienst.