Salesflow sluit perfect aan bij de software van Agro IT

Wij zijn terecht gekomen bij Blisss via Agro IT. Het proces is heel vlot verlopen door de inzet van Anjo Simonsen en Julian Zwart. Vanaf vorig jaar januari zijn wij gaan werken met de Salesflow omdat het een laagdrempelige, simpele oplossing is. De app sluit perfect aan op onze huidige software van Agro IT. Door een aantal keer mee te doen met een gebruikersmiddag heeft de Salesflow genoeg vitamine gekregen voor draagvlak in de organisatie.

Voordeel voor buitendienst
Door onze medewerkers wordt de Salesflow als positief ervaren. Het grootste voordeel van  de Salesflow is dat je altijd de klant informatie bij je hebt. Het geeft duidelijk je to do’s aan en zorgt voor een stukje werkplezier. Door de Salesflow komt de buitendienst beter en frequenter met onze klanten in gesprek op de juiste momenten, wat indirect kan leiden tot omzet.

Wilt u meer weten over de koppeling met Agro IT? Lees dan hier over de Agro IT Salesflow.

ah vrij

Over AH Vrij
AH Vrij is een familiebedrijf waar de klant centraal staat. De drie terreinen waar het bedrijf zich meer dan vijftig jaar op richt zijn groen, grond en infra. AH Vrij is een betrouwbare partner van onder meer gemeenten, provincies, ingenieursbureaus en aannemers. Met een uitgebreid, modern machinepark en ervaren medewerkers wordt elke klus naar tevredenheid opgeleverd.