Agro IT Salesflow

Sinds 2015 is Agro IT officieel reseller van de Salesflow van Blisss Software. Door een koppeling hebben wij er voor gezorgd dat de Salesflow naadloos aansluit op de software van Agro IT waardoor mechanisatiebedrijven een eenvoudige CRM oplossing tot hun beschikking hebben. De samenwerking met Agro IT is ontstaan doordat veel klanten van Agro IT behoefte hadden aan een eenvoudig CRM-systeem dat ook onderweg kan worden geraadpleegd. Nadat de koppeling was gemaakt met de software van Agro IT en de samenwerking van beide kanten erg goed beviel hebben we besloten om een partnerschap te sluiten waardoor landbouwmechanisatiebedrijven bij Agro IT makkelijk een eenvoudig CRM-systeem kunnen aanschaffen.

Eenvoudig CRM-systeem voor de landbouwmechanisatie

De Agro IT Salesflow is een eenvoudig CRM-systeem die medewerkers met een uitgebreid klantenbestand zo veel mogelijk ondersteunt. De app kan zowel door de binnendienst worden gebruikt op de desktop, als door de buitendienst op de tablet. Landbouwmechanisatiebedrijven kunnen met de app alle klantinformatie opvragen zoals locatie, notities en de bezoekfrequentie.  Hierdoor zorgt de Agro IT Salesflow voor optimaal relatiebeheer. Klantgegevens uit uw Agro IT pakket kunnen eenvoudig worden overgenomen op de Salesflow door middel van een koppeling.

Vraag uw Demo aanVoordelen van Agro IT Salesflow

Een koppeling van de Salesflow aan de software van Agro IT levert zowel voordelen voor de binnen- en buitendienst als aan de verkoopmanager. Als verkoopmanager kunt u eenvoudig inzicht krijgen in de activiteiten en de prestaties van de buitendienst door middel van handige rapportages. Naast dat het eenvoudig is om deze rapportages op te vragen is het ook zeer eenvoudig voor de buitendienst om de informatie aan te leveren. De buitendienst voert namelijk in één handomdraai alle relevante werkzaamheden, die gedaan moeten worden voor of na afloop van een verkoopgesprek, in op de tablet. Binnen één minuut worden dus alle CRM-activiteiten vastgelegd. Daarnaast kunnen de verkopers door middel van de Salesflow ook efficiënt plannen. Hierdoor kunnen er meer klanten worden bezocht door de verkopers en zal er geen enkele commerciële kans worden gemist.

Machine Informatie

Naast de gebruikelijke CRM informatie hebben wij de Salesflow in samenwerking met Agro-IT uitgebreid. Na enkele gesprekken met klanten en een proefversie op de beurs AgroTechniek Holland is de Salesflow uitgebreid met machine informatie. Denk hierbij aan informatie omtrent de aanschafdatum van een machine, het type machine en de datum van het laatste onderhoud. Zo weten vertegenwoordigers per klant op welke machine zij moeten focussen en kunnen zij het gesprek goed vormgeven. Deze uitbreiding maakt de Salesflow uitermate geschikt als CRM-systeem voor de landbouwmechanisatie.

Heeft u interesse in de Agro IT Salesflow?